Skip to content
NY tjeneste:

Velkommen til våre kurs og webinarer

 

 

Kurs og webinarer - høsten 2024

Vi tilbyr kurs og webinarer som dekker ulike temaer innen sirkulærøkonomi, med fokus på å gi kunnskap som kan omsettes til praktisk handling i din bedrift. Høstens kursrekke er tilpasset dagens behov, men vi vil justere temaene etter hvert som bransjen utvikler seg og nye myndighetsreguleringer trer i kraft. Dette sikrer at våre kurs alltid er relevante og nyttige for deg og din bedrift.

Kurs og webinar vil skje digitalt, live i foredragsformat med mulighet for deltakerinteraksjon. Våre webinarer er gratis for alle. Og alle som tar produsentansvaret sitt hos Norsirk får redusert pris på våre kurs.

Både kursene og webinarene er en del av NORSIRK innsikt hvor vi deler innsikt med kunder, samarbeidspartnere og andre interesserte.

 

header tjenester

NORSIRK sørger for at du og din bedrift får den innsikten dere trenger:

  • Webinar er gratis og gir en overordnet leksjon i tema - varighet 45 minutter
  • Kurs er betalte og gir en omfattende og detaljert leksjon i tema - varighet 3 timer
Webside break webinar

Se våre kommende kurs og webinarer

Kurs og webinar foregår digitalt, live i foredragsformat med deltakerinteraksjon.
Varighet 45 minutter opp til 3 timer. Dette er en del av konseptet NORSIRK innsikt, hvor vi deler innsikt med kunder, samarbeidspartnere og andre.

 

inforgraf kurs2

Ofte stilte spørsmål

Hvem er Norsirk sine kurs og webinarer laget for?

Vi tror at du som jobber med eller som bærekraftsansvarlig, design, utvikler, innkjøp, compliance ansvarlig, jobber med emballasjeproduksjon, kjøper emballerte produkter, merkevareeiere og markedsfører, vil lære om og forstå bedre å velge riktig produkt, økt kunnskap for å redusere risiko, for å sikre lovpålagt dokumentasjon fra leverandører, få forståelse for å vite relevante lovkrav og mer - avhengig av temaet på kurset. 

Hvor ofte avholdes det kurs?

Sjekk ut kurskalenderen vår for en oversikt over hvilke kurs og webinarer som avholdes og når. 

Kan kurs avholdes internt med flere av våre ansatte?

Vi kan tilby bedriftsinterne kurs på forespørsel innen temaer relatert til compliance innen sirkulærøkonomi. Dette er ikke et standardprodukt eller satsningsområde for oss, så vi promoterer det ikke aktivt. Ta gjerne kontakt hvis dette er av interesse for din bedrift.

Hvem er det som holder kurs og webinarer?

Våre kurs og webinarer avholder av våre rådgivere som jobber i Norsirk. Du kan lese mer om våre rådgivere under deres profil på vår hjemmeside.

Hva er forskjellen på kurs og webinar?

Både kurs og webinar foregår live, online. Alle webinarer er gratis, hvorav våre kurs har en kursavgift (denne er rabattert for alle kunder med produsentansvar hos Norsirk). Webinar har en varighet på 45 minutter og kursene vil bli holdt over tre timer.

infografikk veien

Noen av våre kursholdere

Bli bedre kjent med våre kursholdere
kursrådgiverJ

Jørgen Amundsen

Bærekraftsrådgiver
 
kursrådgiver

Anastasiia Moldavska

Fagsjef emballasje
kursrådgiver4

TBA 

Flere rådgivere kommer høsten 2024