Skip to content
NY tjeneste:

Velkommen til våre rådgivningstjenester

Er du usikker på hvordan din bedrift kan oppfylle kravene til sirkulærøkonomi? Ønsker du å sikre at din virksomhet er i samsvar med lover og regler, samtidig som du optimaliserer ressursbruken? Norsirk tilbyr skreddersydde rådgivningstjenester for å hjelpe deg og din bedrift med å navigere i dette komplekse landskapet og sikre bærekraftig vekst.

Med vår erfaring og ekspertise er vi din pålitelige partner og leverandør, for å sikre at din virksomhet ikke bare oppfyller lovkravene, men også bidrar til en bærekraftig fremtid. Vi kombinerer innsikt, praktisk erfaring og en dedikasjon til bærekraft for å gi deg den beste rådgivningen tilgjengelig.

NORSIRK – din leverandør og støttespiller i endringsprosess.

Webside_rad banner

Våre tjenester

Norsirks nye tjenester er et viktig skritt mot å støtte bedrifter i deres overgang til mer bærekraftige og sirkulære forretningsmodeller, hvor vi tilbyr rådgivning innen bærekraftig emballasje og compliance knyttet til sirkulær økonomi.

Rådgivningstjenesten er spesielt utformet for å hjelpe bedrifter med å navigere de komplekse og stadig skiftende lovkravene, spesielt med hensyn til kommende EU-regelverk, et initiativet som er en del av Norsirks bredere strategi for å fremme miljøvennlige løsninger og bidra til en mer bærekraftig fremtid.

Webside plassholder rådgivning rund
Webside plassholder rådgivning emb 1

Bærekraftig emballasje

Norsirk skal sørge for at du og din bedrift lykkes med at deres emballasje samsvarer med gjeldende og kommende internasjonale og nasjonale lovverk.

Vi akter å være en aktør som gir deg kunnskapsbasert grunnlag for å ta bevisste og dokumenterte valg i forhold til emballasje. Dette ved at vi transformerer kunnskap om bærekraftig emballasje til praktisk 
handling og resultater. 

Compliance på sirkulærøkonomi

Norsirk skal gi deg trygghet på om at din bedrift er compliant med dagens og kommende lovverk innen sirkulærøkonomi, gjennom å gi pålitelig innsikt i hvilke deler av ens aktivitet og produktportefølje som er- og ikke er compliant i dag. 

Du vil via oss, få mulighet til å bli fult compliant gjennom utarbeidelse av en tilpasset handlingsplan til din bedrift, på nødvendige tiltak.

Webside banner rådgivning FUNNEL-1

Ofte stilte spørsmål

Hvem trenger rådgiving på sirkulærøkonomi og bærekraftig emballasje?
  • Bedrifter som vil sikre at de er i samsvar med dagens og fremtidige lovverk innen sirkulærøkonomi
  • Virksomheter som ønsker å utvikle selskapstilpassede handlingsplaner for å bli fullt compliant
  • Selskaper som trenger innsikt i hvilke deler av deres aktivitet og produktportefølje som er compliant eller ikke
  • Bedrifter som ønsker å sikre at deres emballasje oppfyller gjeldende og kommende internasjonale og nasjonale lovverk
  • Virksomheter som trenger støtte i å omsette kunnskap om bærekraftig emballasje til praktiske tiltak og målbare resultater
Hva kan jeg forvente av rådgivning på compliance sirkulærøkonomi?

Norsirk gir kundene trygghet i forhold til samsvar med dagens og kommende lovverk innen sirkulærøkonomi. Vi tilbyr pålitelig innsikt i hvilke deler av kundens aktivitet og produktportefølje som er, og ikke er, compliant i dag. Vi hjelper kundene med å bli fullt compliant gjennom utarbeidelse av selskapstilpassede handlingsplaner for nødvendige tiltak. Norsirk sørger for at kundene lykkes med omstillingen fra teoretisk kunnskap til faktiske resultater, basert på relevant forskning og praktisk erfaring. Våre kunder får også pålitelig og korrekt samsvarsdokumentasjon som et verktøy i møte med myndighetspålagte krav innen sirkulærøkonomi.

Hva kan jeg forvente av rådgivning på bærekraftig emballasje?

Vi hjelper deg og din bedrift med å sikre at deres emballasje samsvarer med gjeldende og kommende internasjonale og nasjonale lovverk. Videre kan vi gi våre kunder et kunnskapsbasert grunnlag slik at de kan ta bevisste og dokumenterte valg for sin emballasje. Vi anser viktigheten av å kunne støtte våre kunder i å omsette kunnskap om bærekraftig emballasje til praktisk handling og konkrete resultater.

Våre rådgivere

The headline and subheader tells us what you're offering, and the form header
kursrådgiver

Anastasiia Moldavska

Fagsjef Emballasje
kursrådgiverJ

Jørgen Amundsen

Bærekraftsrådgiver
kursrådgiver3

Morten Onsrud

Fagsjef batterier

Er du interessert i rådgiving fra Norsirk?

 

  • Vi hjelper deg og din bedrift!
  • Kontakt oss for videre kartlegging
  • Send oss din henvendelse

Kontakt oss
for en uforpliktende prat: