Skip to content

TIL BÆREKRAFTSRAPPORTERING

CO2 BESPARELSER

Dokumenterte CO2-besparelser fra Norsirk:
En Verdi for din bærekraftsrapportering

I dagens samfunn er bærekraft ikke bare en nødvendighet, men en strategisk fordel. Hos Norsirk forstår vi viktigheten av å minimere miljøpåvirkningen, og vi er dedikert til å hjelpe våre kunder med å oppnå sine bærekraftsmål. En av de mest effektive måtene vi gjør dette på er gjennom våre dokumenterte CO2-besparelser.

 

SCOPE 3

Norsirk utsteder CO2-besparelsesdokumenter våre kunder kan benytte rett inn i Scope 3

Vi i Norsirk utsteder egne CO2-besparelsesdokumenter som våre kunder kan bruke direkte i sin bærekraftsrapportering, inn i Scope 3. Her kan vi bekrefte hva det er våre kunder har spart i kg CO2 takket være vår avfallshåndtering.

 

 

til bærekraftsrapportering-1

Ofte stilte spørsmål

Hva er Scope 3?

Scope 3 i bærekraftsrapportering refererer til utslipp av drivhusgasser som oppstår fra aktiviteter i en virksomhets verdikjede, men som ikke er direkte under selskapets kontroll eller eierskap. Disse utslippene deles videre inn i oppstrøms og nedstrøms aktiviteter. Scope 3-utslipp er ofte de mest omfattende og utfordrende å beregne og rapportere, men de gir en helhetlig oversikt over en virksomhets totale klimapåvirkning. Som kunde av Norsirk har vi har CO2 besparelser på innsamlingen og gjenvinningen av produsentansvarsavfallet til din bedrift.

Kan Norsirk bistå med rådgivning på compliance på Sirkulær økonomi?

Ja, det kan vi. Fra august 2024 kan vi tilby rådgivning på bærekraftig emballasje i tillegg til at vi jevnlig holder kurs og webinarer innen ulike temaer, deriblant emballasje. Les mer under våre tjenester og sjekk ut vår kurskalender for tilgjengelige kurs og webinarer.